montage adres


hoogendoornwheels-montage-punt-veenedaal

Liever dichtbij huis laten monteren maar wel met Hoogendoornwheels kwaliteit?  

Dat begrijpen wij. Daarom kunt u uw (nieuwe) set ook laten monteren bij ons montagepunt in Veenendaal. Momenteel biedt Hoogendoornwheels naast haar eigen montageadres te Zuidland een montagepunt in Veenendaal aan. Het montagepunt van Brooklyn Wheels & Tyres is uitstekend te bereiken in het midden van Nederland, gelegen nabij tal van grote aansluitwegen. Wellicht komen hier in de toekomst meer adressen bij, maar Hoogendoornwheels legt de lat wat betreft expertise hoog. Wij zoeken uitsluitend naar adressen die dezelfde strenge normen hanteren op het gebied van service en perfectie als wij zelf in Zuidland doen. 

 

Op de locatie in Veenendaal kunt u dezelfde goede service verwachten als die u van Hoogendoornwheels bent gewend. Hoogendoornwheels zorgt er middels opleidingen, investeringen in hoogwaardige apparatuur en dagelijkse duidelijke communicatie met onze partners op locatie voor dat u in Veenendaal in goede handen bent en kunt vertrouwen op perfecte montage van uw (nieuwe) set. Zo kunt u vertrouwen op Hoogendoornwheels kwaliteit, maar dan net iets dichterbij huis. 

Hoe het werkt? 

Nadat u uw nieuwe set hebt gevonden en bij ons heeft besteld, bestaat tijdens de laatste stap van uw bestelling de mogelijkheid om "montage in Veenendaal" te selecteren. Indien u van deze mogelijkheid gebruik maakt dient u - in tegenstelling tot bij montage te Zuidland - de gehele factuur te voldoen. Voordat wij de bestelling voor u doorzenden naar de locatie in Veenendaal, wordt de bestelling door onze experts nagelopen en wordt gecontroleerd of uw bestelling geschikt is voor uw auto. Nadat onze partners in Veenendaal de bestelling hebben ontvangen en de set hebben gemonteerd, nemen zij contact met u op voor het inplannen van de montageafspraak. Tot slot wordt uw set vakkundig en kosteloos door de experts in Veenendaal onder uw auto gemonteerd. Het enige dat u hoeft te doen is zorgeloos genieten van uw nieuwe set velgen. Precies zoals het hoort en precies zoals u van Hoogendoornwheels gewend bent.

Gegevens montagepunt Veenendaal 

Brooklyn Wheels & Tyres​
Kazemat 4,
3905 NR Veenendaal

Bekijk route

Openingstijden montage adres Veendaal 

Ma 09:00 t/m 17:00

Di 09:00 t/m 17:00

Wo 09:00 t/m 17:00

Do 09:00 t/m 17:00

Vrij 09:00 t/m 17:00

Za gesloten

Zo gesloten

Brooklyn Wheels en Tyres
Kazemat 4,
3905 NR Veenendaal

Bekijk route