RC Design RC18

RC Design RC18 RC Design RC18 7x17 4X100 ET 38 63.4 Titan velg

KleurTitan
Breedte X Inch7X17
Naafgat63.4
Gaten X Steekmaat4X100
ET38

RC Ontwerp RC18 Metallisch titanium (TM) De Création RC18 blij met hun individuele spaak design. Met een geoptimaliseerde styling in metallische titanium 4- en 5-hole versies.

Nieuwe losse velgen

Deze velgen worden per 4 stuks geleverd voor € 554, inclusief BTW en exclusief montage. Verzending is mogelijk binnen Nederland en naar België. Afhalen of montage van de velgen kan op afspraak bij onze werkplaats in Zuidland.

Nieuwe velgen met nieuwe banden

Bij het aanschaffen van een nieuwe set velgen met banden geldt een speciale montageprijs. Tevens is het mogelijk om de set onder uw auto te laten monteren in de werkplaats.

€ 139

RC Design

Wanneer RC Design Lichtmetalen velgen dit is niet alleen een gezegde, maar een veroordeling. Ongeveer 200 medewerkers werken op de Europese sites op de voet en zet dit principe in de praktijk. Hier, ontwikkeling van het ontwerp, productie, logistiek, marketing en verkoop zijn verenigd binnen het concern. Brock Lichtmetalen velgen telt met zijn productie een van de weinige bedrijven in de sector tandwielen die uitsluitend in Europa produceren. "Wij beloven 100% en 3 jaar garantie!"